Los olivos
Over ons
Reserveren en kalender

Na bijna 40 jaar in de verpleging en financiële dienstverlening hebben wij besloten onze droom te verwezenlijken: verhuizen naar Spanje om te genieten van het leven, de mensen, cultuur en het klimaat. Maar we wilden niet alleen voor onszelf deze stap zetten; we wilden dit ook mogelijk maken voor anderen. Daarom hebben we ons gericht op de aankoop van een pand waarin we appartementen kunnen verhuren. Dit houdt ons actief en zorgt telkens voor nieuwe, leuke contacten. En hoeveel leuker kunnen mensen zijn dan tijdens hun vakantie? Het voelt daardoor ook een beetje als onze eigen vakantie.

Het was uiteraard een grote beslissing, maar voor velen in onze omgeving niet geheel onverwacht. En zeker niet voor ons. De afgelopen jaren hebben we vaak nagedacht over deze stap, maar de vraag was: durven we het en wanneer is het juiste moment? Het was een beslissing die zowel zakelijk als privé belangrijk was.

Deze verhuizing is een geheel nieuwe ervaring voor ons, maar is gebaseerd op bijna 30 jaar van eigen vakanties in deze prachtige streek. Zelf houden we van lezen, wandelen en fietsen. Berend speelt graag golf, terwijl José haar eigen teddyberen maakt.

Waarom Spanje en deze regio?

Onze keuze voor deze regio is gebaseerd op de prachtige omgeving, het heerlijke klimaat en de gastvrije cultuur. We hebben een pand gevonden dat perfect is voor onze plannen en waar we meerdere appartementen kunnen verhuren. Deze appartementen zijn ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een comfortabele en gastvrije verblijfplaats.

Onze appartementen

Onze appartementen zijn inmiddels volledig uitgerust met moderne faciliteiten en bieden een prachtige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Of je nu wilt ontspannen bij het zwembad, een fietstocht wilt maken of de lokale cultuur wilt ervaren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kom en geniet

We nodigen je van harte uit om bij ons te verblijven en te genieten van alles wat Spanje te bieden heeft. Reserveer een van onze appartementen en ervaar het zelf. Creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Ontdek de beschikbaarheid en reserveer nu en ontdek zelf waarom wij verliefd zijn geworden op deze schitterende plek in Spanje!

Translate »