Los olivos
Over ons
Reserveren en kalender

Na bijna 40 jaar in verpleging en financiële dienstverlening besloten wij om onze droom te verwezenlijken, verhuizen naar Spanje om daar van het leven, de mensen, cultuur en het klimaat te gaan genieten. Niet alleen dat, maar ook om dat voor anderen mogelijk te maken. Naast het genieten hebben wij ons gericht op de aankoop van een pand waarin we tevens een aantal appartementen kunnen verhuren. Het houdt ons actief en levert ook telkens weer nieuwe en leuke contacten op. En……. hoeveel leuker kunnen mensen zijn dan tijdens hun vakantie? Zo wordt het ook een beetje onze vakantie.

Uiteraard een behoorlijke beslissing, maar voor veel mensen om ons heen niet geheel onverwacht. En zeker niet voor ons. Deze move kwam de afgelopen jaren al vaker voorbij, maar durf/doe je het en wat is een geschikt moment? Uiteraard ook zakelijk, maar zeker meer privé.

Hoe dan ook een heel nieuwe ervaring, maar mede gebaseerd op wat we al bijna 30 jaar meemaken tijdens onze eigen vakanties in deze schitterende streek.  Zelf lezen, wandelen en fietsen we graag. Berend “slaat graag een balletje” (golf) en José maakt haar eigen teddyberen.

Translate »