Los Olivos
Het grote magnesium zwembad
Reserveren en kalender

Los-Olivos heeft een magnesium zwembad

Er zijn grofweg drie soorten zwembaden: Chloorwater, Zoutwater en Magnesiumzout

1. Chloorwaterzwembaden:

Deze zwembaden zijn algemeen bekend en worden vaak gebruikt. Ze zijn effectief wanneer zorgvuldig beheerd, maar hebben enkele nadelen. Chloor kan een sterke geur verspreiden, huidirritatie veroorzaken, zwemkleding verkleuren en rode ogen veroorzaken. Het juiste chloorgehalte is cruciaal en moet dagelijks worden gecontroleerd en aangepast.

2. Milde Zoutwaterbaden:
Deze baden zijn gebaseerd op zeewaterervaringen, maar bevatten een lagere zoutconcentratie, wat ze aangenamer maakt. Ze bieden de gezonde effecten van zeewater zonder de gebruikelijke irritaties.

3. Magnesiumzwembaden:
Deze zwembaden bevatten magnesiumchloride, wat de huid verzacht en reinigt. De mineralen kunnen verlichting bieden bij huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en acne, zonder irritatie te veroorzaken. Het zwemwater wordt natuurlijk gedesinfecteerd zonder chemicaliën, wat zorgt voor een hogere waterkwaliteit. Het water blijft schoon en helder, en biedt bovendien therapeutische voordelen doordat de mineralen via de huid worden opgenomen. Deze zwembaden veroorzaken geen rode ogen en de waterkwaliteit wordt continu door een computer bewaakt en automatisch aangepast indien nodig.

Kies het zwembad dat het beste bij jouw behoeften past en geniet van een optimale zwemervaring.

Translate »