Los Olivos
Het grote magnesium zwembad
Reserveren en kalender

Los-Olivos heeft een magnesium zwembad

Globaal bestaan er 3 soorten zwembaden:

  • Iedereen kent het chloorwaterzwembad. Uiteraard een heel goede oplossing als er met zorg mee om wordt gegaan. Ook met deze zorg is het helaas vaak de praktijk dat je het al van verre ruikt, dat je er na het zwemmen een jeukende huid aan over houdt, dat je zwemkleding er van verkleurt en natuurlijk de rode ogen. Teveel chloor is niet goed, te weinig ook zeker niet. Dagelijks testen en bijsturen is vaak de praktijk.
  • Al enige tijd bestaan er ook mild zoutwaterbaden. Gebaseerd op de ervaringen met zeewater. Mild, omdat de concentratie zout veel lager is dan bij zeewater het geval is. Hierdoor ook veel plezieriger. Wel blijft de gezonde werking en geen irritatie.
  • Een variant op de mild zoutwaterzwembaden is het magnesiumzwembad. Het daarin aanwezig magnesium chloride verzacht en reinigt de huid. Ook kunnen de mineralen bij eczeem, psoriasis, acne en andere huidproblemen verlichting brengen, maar levert geen irritatie op. Het zwemwater wordt op een natuurlijke wijze (geen chemicaliën) gedesinfecteerd en altijd zacht. Door het toepassen van de mineralen en het zout wordt de waterkwaliteit hoger en blijft het water schoon en helder. Niet alleen visueel, maar ook echt schoon. Ook ontstaat een therapeutische meerwaarde, doordat de mineralen door de huid kunnen worden opgenomen. En zeker geen rode ogen. De waterkwaliteit wordt van minuut tot minuut door een computer in de gaten gehouden en er wordt automatisch bijgestuurd als dat noodzakelijk is.
Translate »